Osrednja stran
 
Ojačevalec zvoka za pametne telefone (Apple, Samsung, HTC..)
Ojačevalec zvoka za pametne telefone (Apple, Samsung, HTC..)
Koda: 01910011
Cena: 52,90 EUR
Dobavni rok: 1-2 delovna dneva
   

Galerija slik

Opis

TOUCH SPEAKER - Odličen ojačevalec zvoka

Touch Speaker (ojačevalec zvoka) je ena izmed prvih naprav, ki za delovanje ne potrebujejo nobene žice ali kabla in uporabljajo tehnologijo NearFa™ (Near Field Audio).
Vašo napravo enostavno položite na ojačevalec zvoka in zvok bo do 300% močnejši kot tisti, ki prihaja iz naprave. Odličen dizajn in siva silikonska prevleka varujeta napravo, da jo lahko nosite s sabo povsod. Odličen zvočnik, ki ga naprava ima je narejen iz mrene, ki skozi zvočnik ojača glasnost glasbe iz naprave. V ojačevalec zvoka lahko priklopite tudi slušalke z 3,5 mm glavo.

LASTNOSTI:
- tehnologija NearFa™ - napravo samo položite na ojačevalec in glasba bo do 300% glasnejša
- odlična kvaliteta, prenosljiv zvok
- siv zaščitni ovitek iz silikona
- kompatibilen z večino telefonov, MP3 predvajalnikov in z napravami z zunanjim zvočnikom
- 3 možnosti: ON/OFF/V MIROVANJU (ojačevalec je v mirovanju, ko pa nanj položite svojo napravo se avtomatično vključi)
- USB ali baterijsko delovanje (potrebujete 3 x AA baterije - niso priložene)
- vhod za slušalke z glavo 3,5 mm
Poiščite željeno

 


 www.soncek.si

 

keramični pekači, usnjene torbe, usnjene denarnice, zaboji za čaj, predpasnik, kuhinjska krpa, košara za kruh, prevleka za blazino, svečnik, steklen kozarec, sladkornica, pekač pike, keramični pekač, skodelica, keramični lonček, skodelica za kavo, keramična skodelica, keramični čajnik, čajnikkeramični vrč, vrč, keramična skleda, keramična posoda, posodica za peko, podstavek za jajce, keramični podstavek, sladkornica, keramična sladkornica, valjar za testo, keramični valjar, keramični krožnik, krožnik s podstavkom, krožnik za pecivo, etažer, keramični etažer, keramična žlička, žlička z motivom, starinsko pohištvo, pohištvo, mahagonij in tikvelika omara, masivno pohištvo, retro kamin, kamin na elektriko, električni kamin, naravna mila, io moje milo, angleško milo, dišeče milo, tekoče milo, mumie milo, kopalniški set, podstavek za milo, stojalo za papirnate brisače, starinski voziček, retro voziček, punčka iz porcelana, porcelanasta punčka, toaletna torbicaIsabelle Rose, nosilec za nakit, ogledalo, kovinski vrček, damski dežnik, naramna torba, bombažna torba, torba za laptop, denarnica, Cath Kidston, kozmetika za ženske, lip gloss, pilice, kopalni plašč, krema za roke, darilni set,

 
WebyShop - Izdelava elektronskih trgovin