Darila za valentinovo

Valentinovo, mednarodni dan ljubezni. Najlepša priložnost, da svoji boljši polovici ali skrivni oboževalki/oboževalcu pokažete koliko vam pomeni. Za pare, ki so že ... Preberi več

Prikazovanje 1–21 od 121 rezultatov


Valentinovo, mednarodni dan ljubezni. Najlepša priložnost, da svoji boljši polovici ali skrivni oboževalki/oboževalcu pokažete koliko vam pomeni. Za pare, ki so že dolgo skupaj je iskanje popolnega darila za valentinovo pogosto še toliko težje.

Nimate ideje kaj podariti za valentinovo? Preverite nekaj izvirnih idej, ki bodo zagotovo razveselile vašo boljšo polovico.

5 daril za ženske

5 daril za moške

  • usnjene denarnice
  • komplet za nego brade ali britje
  • doživetje ali aktivnost
  • kuhinjski pripomočki - če rad kuha mu bodo noži, ponev ali drugi kuhinjski pripomočki zagotovo prišli prav
  • torba za prenosni računalnik
  • steklenica dobrega viskija

Darilo za prvo skupno valentinovo

Prvo valentinovo je vedno posebno, polno čarobnosti in romantike. Ko ste v razmerju šele kratek čas morda še ne veste kaj bi bilo popolno ljubezensko darilo za vašega partnerja. Vendar vam za valentinovo ni treba pretiravati s stroški ali iskati nečesa izredno izvirnega. Pomembno je, da darilo izkaže vašo iskreno naklonjenost in pozornost do druge osebe.

Tradicionalna darila kot so plišaste igračke s personaliziranim sporočilom, blazine s potiskom vajine fotografije ali sestavljanka, ki prikazuje poseben trenutek v vajinem razmerju so vedno dobra izbira. Manjša darila, kot so personalizirani obeski, darilni bon za razvajanje ali romantična večerja so odlična izbira, ki pokažejo vašo premišljenost in pozornost do partnerja.

Kako izbrati zanjo dobro darilo za valentinovo?

Iskanje darila zanjo je lahko težavno. Vsaka dama ceni pozornost, detajle in predmete, ki odsevajo njen osebni stil. Morda bi jo razveselila simpatična plišasta žival s katero bi se lahko crkljala v vaši odsotnosti. Ali pa knjiga, ki odraža vašo skupno zgodbo ali vaju navdihuje.

Čokolada in nakit sta sicer klasični izbiri, a če delita strast do kavnih trenutkov ali romantičnih večerov ob kozarcu vina so posebno oblikovani vrči in kozarci odlična odločitev.

Kako izbrati dobra moška darila za valentinovo?

Prvi korak pri izboru pravega darila zanj je poglobljeno razumevanje njegovih interesov in preferenc. Je morda navdušenec nad sodobno tehnologijo, ljubitelj aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, ali pa ceni kakovostne trenutke sproščanja in razvajanja?

Ko enkrat razumete, kaj ga resnično navdušuje je naslednji korak iskanje darila, ki se bo dotaknilo njegovega srca. Če je navdušenec nad tehnologijo razmislite o najnovejših tehnoloških pripomočkih ali dodatkih, ki bi mu olajšali vsakdan. Za tiste, ki ljubijo naravo je odlična izbira kakovostna oprema za pohodništvo ali pa vikend izlet v gore. Moški, ki si želijo sprostitve bodo za valentinovo gotovo cenili darilni bon za wellness ali masažo.

Ne pozabite, da ni pomembno samo darilo temveč tudi misel, ki stoji za njim. Pomembno je, da za valentinovo izberete nekaj kar bo odraz vaših skupnih trenutkov, smeha in ljubezni.

Preglejte našo kolekcijo daril za valentinovo in prijetno presenetite vašega partnerja.