Kuhinjska cedila

Pri homedesign cedilo ni le praktičen kuhinjski pripomoček ampak tudi dekorativen element za vaš dom. Naša cedila odlikujejo unikatni dizajni s prisrčnimi srčki in živahnimi barvami, ki prinaš... Preberi več

Showing all 5 results


Pri homedesign cedilo ni le praktičen kuhinjski pripomoček ampak tudi dekorativen element za vaš dom. Naša cedila odlikujejo unikatni dizajni s prisrčnimi srčki in živahnimi barvami, ki prinašajo veselje in barvitost v vsako kuhinjo. Ta večnamenska cedila niso le odlična za vsakodnevno uporabo pri pripravi hrane ampak se lahko preobrazijo tudi v elegantne košarice za shranjevanje kruha, sadja ali zelenjave.

Vsako cedilo v naši ponudbi je skrbno izbrano, da zagotavlja funkcionalnost in estetsko vrednost. Z njimi boste pripravo jedi spremenili v umetnost saj so poleg svoje praktičnosti tudi prikupen dodatek za vašo kuhinjo.

Poleg cedil vas vabimo, da raziščete tudi ostale kuhinjske pripomočke: Kuhinjski pribor, lesene deske za rezanje, servirni pladnji, vajlarji za testo in kuhinjske tehtnice. Vsak izdelek je izbran, da izpolni vaše kuhinjske potrebe in estetske preference.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov