Servirni pladnji

Presenetite svoje goste s popolno predstavitvijo najokusnejših jedi z našo raznoliko izbiro artiklov iz kategorije servirni pladnji. So idealna rešitev za vsako priložnost, bodisi za družinski za... Preberi več

Showing all 3 results


Presenetite svoje goste s popolno predstavitvijo najokusnejših jedi z našo raznoliko izbiro artiklov iz kategorije servirni pladnji. So idealna rešitev za vsako priložnost, bodisi za družinski zajtrk ali praznovanje.

Izbirate lahko med številnimi oblikami in materiali. Ali iščete klasičen okrogel pladenj za torto ali moderni kvadratni pladenj za raznolike prigrizke? Pladnji so na voljo v različnih velikostih in izvedbah.

Vsak pladenj v naši ponudbi združuje funkcionalnost in estetični čar. Poleg tega, da so servirni pladnji praktični za uporabo, so tudi čudovit dekorativni element za vašo mizo. Idealni so za predstavitev vaših kulinaričnih mojstrovin ali za zajtrk v postelji, ki bo razvajal vaše najdražje.

Ne pozabite preveriti naših povezanih kategorij, kot so jedilni pribor, vajlarji za testo, cedila in posode za kruh. Vsak element je skrbno izbran, da dopolni vašo izkušnjo s servirnimi pladnji.

Odkrijte našo ponudbo in izberite servirni pladenj, ki bo dopolnil vašo kuhinjo in jedilnico.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov