Velikonočni okraski

Velika noč predstavlja veliko več kot zgolj iskanje skritih čokoladnih jajčk:) Je čas, ko se prebujajoča narava ozira k novim začetkom. Z vključitvijo različnih v... Preberi več

Prikaz vseh 16 rezultatov


Velika noč predstavlja veliko več kot zgolj iskanje skritih čokoladnih jajčk:) Je čas, ko se prebujajoča narava ozira k novim začetkom. Z vključitvijo različnih velikonočnih okraskov v vaš dom lahko skoraj začutite ta pomladni preporod.

Ne glede na to ali boste gostili velikonočno kosilo ali pa si boste ob družbi najbližjih privoščili skodelico čaja ali kave, velikonočni okraski poskrbijo, da bo vaš prostor zasijal v polni velikonočni svetlobi, svežini in eleganci.

Edinstvena namizna dekoracija za veliko noč

Ali ste vedeli, da so velikonočni zajčki simbol rodovitnosti in novega življenja?  Na voljo je nekaj za vsak okus in slog ter zabaven izbor velikonočnih okraskov z zajčki, ki vas bodo zagotovo razveselili. Preglejte čudovito paleto velikonočnih okraskov vključno s prikupnimi okraski živali in lepo okrašenimi visečimi jajci.

Dodajanje sezonskega ambienta za veliko noč bi moralo biti nekaj česar se veselimo in ne dodatno opravilo. Namizne dekoracije za veliko noč prinesejo v vaš dom pravo velikonočno atmosfero - vzemite si minuto svojega časa in poglejete naše cenovno ugodne velikonočne okraske, ki so oblikovani z misijo na vaš dom.