Dekorativni izdelki za dom

Dekorativni izdelki niso le dodatki v vašem domu, so manifestacija vaše vizije, vašega okusa in vaše zgodbe. V Home Design verjamemo, da je vsak prostor priložnost za... Preberi več

Prikazovanje 1–21 od 224 rezultatov


Dekorativni izdelki niso le dodatki v vašem domu, so manifestacija vaše vizije, vašega okusa in vaše zgodbe. V Home Design verjamemo, da je vsak prostor priložnost za izražanje individualnosti.

Ustvarite harmoničen dom z izbranimi dekoracijami

Ne prodajamo zgolj izdelkov, prodajamo občutke, spomine, trenutke. Vsak kotiček vašega doma je priložnost, da pokažete svetu kaj vam pomeni lepota.

Z našo izbrano kolekcijo od retro budilke, ki vas spominja na preprostejše čase, do lesenih stenskih ur in tablic z napisi, ki pripovedujejo zgodbo vam ponujamo izdelke katerimi lahko vaš dom postane odraz vaše duše.

V Home Design verjamemo v moč detajlov, v moč izbire in v moč oblikovanja prostora, ki je resnično vaš.

Stenske dekoracije za dodaten stil

Stene vašega doma so kot platno, ki čaka na svojo umetniško kreacijo. Naša kolekcija stenskih dekoracij vključuje vse od  tablic z napisi, retro budilk, lesenih košar in lesene stenske ure.

Vsak izdelek je narejen iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in estetsko dovršenost. Ne glede na vaš dekorativni slog ali barvno paleto, v Home Design boste našli popoln kos, ki bo vaš dom naredil še bolj poseben in očarljiv.

Vaše stene niso zgolj stene. So odsev vaših sanj, vaše vizije, vaše strasti. V Home Design smo presegli običajne meje oblikovanja in izbrali kolekcijo stenskih dekoracij, ki ne le krasijo ampak tudi pripoveduje zgodbo.

Dodatki, ki dajo domu dušo

Majhni detajli pogosto naredijo največji vtis. Dekoracije in dodatki za dom so tisti, ki prostoru dodajo toplino, karakter in osebni pridih. Od elegantnih svetilk, ki ustvarjajo prijetno in toplo atmosfero, do umetnih rastlin, ki prinašajo svežino brez potrebe po vzdrževanju. Vsak izdelek v naši kolekciji je skrbno izbran, da bi vašemu domu dodal edinstven karakter, eleganco in stil.