Porcelan čajniki

Če iščete popoln čajnik iz porcelana, ki združuje tradicijo in sodoben dizajn ste prišli na pravo mesto. Poglejte zakaj so porcelan čajniki, ki jih ponujamo prava i... Preberi več

Prikaz vseh 5 rezultatov


Če iščete popoln čajnik iz porcelana, ki združuje tradicijo in sodoben dizajn ste prišli na pravo mesto. Poglejte zakaj so porcelan čajniki, ki jih ponujamo prava izbira za vsakega ljubitelja čaja.

Material: Ponujamo čajnike iz visokokakovostnega porcelana znanega po svoji robustnosti in sposobnosti ohranjanja toplote. Zaradi svoje gostote je porcelan odporen proti razpokam in madežem.

Izvor: Naši čajniki prihajajo iz mest kjer je tradicija izdelave porcelana stoletja stara. Vsak čajnik je rezultat strokovnega znanja in veščin prenesenih iz generacije v generacijo.

Dizajn: Nudimo različne modele - od tradicionalnih do modernih. Vsak izmed njih je oblikovan s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti s podrobnostmi kot so ergonomski ročaji in izlivniki brez kapljanja.

Velikost in kapaciteta: Ne glede na to ali potrebujete čajnik za samostojno popoldansko sprostitev ali za družinsko čajanko imamo v naši ponudbi različne velikosti, od 300 ml do 1,5 litra.

Barvna paleta: Od klasičnih belih in kremnih odtenkov do živahnih barv naša paleta odraža raznolikost in bogastvo sveta čaja.

Zanimivost: Ste vedeli, da je bil porcelan prvotno razvit na Kitajskem okoli 7. stoletja in od takrat je postal priljubljen material za izdelavo različnih posod, vključno s čajniki?

Pri nas najdete čajnik, ki ni le posoda ampak delček zgodovine in tradicije, ki ga lahko postavite na svojo mizo.