Leseni okraski za smreko

Les, kot simbol trajnosti in tradicije prinaša v praznični čas posebno toplino. Naša kolekcija lesenih okraskov za smreko združuje obrtniško veščino in estetsko dovršenost, ki vaši božični... Preberi več

Showing all 14 results


Les, kot simbol trajnosti in tradicije prinaša v praznični čas posebno toplino. Naša kolekcija lesenih okraskov za smreko združuje obrtniško veščino in estetsko dovršenost, ki vaši božični jelki doda pridih naravne elegance.

Vsak lesen okrasek je izdelan z mislijo na trajnost in kakovost. Naravni materiali prinašajo občutek povezanosti z naravo hkrati pa nudijo edinstven, rustikalen in obenem sodoben pridih vašemu prazničnemu dekorju.

Od klasičnih zvezd, snežink in jelenčkov do bolj sodobnih in inovativnih oblik – naša paleta lesenih okraskov je oblikovana tako, da ustreza različnim stilom in okusom. Tisti, ki iščete širšo paleto prazničnih okraskov vas vabimo, da raziščete našo zbirko božičnih okraskov za jelko.

Poleg estetike pa leseni okraski poudarjajo tudi trajnostno filozofijo. Izdelani so iz obnovljivih virov in so okolju prijazna alternativa plastičnim okraskom. S tem ne le lepšate svojega doma ampak tudi prispevate k bolj zelenemu in trajnostnemu praznovanju.

Izberite okraske, ki bodo vaši božični smrekici vdahnili naravno toplino in edinstven čar.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov