Namizni prti

Ali vaša jedilnica potrebuje preobrazbo? Namizni prti lahko povsem spremenijo videz prostora. Ustvarite svež videz za vsakodnevne obroke ali dodajte pridih elegance roma... Preberi več

Prikaz vseh 20 rezultatov


Ali vaša jedilnica potrebuje preobrazbo? Namizni prti lahko povsem spremenijo videz prostora. Ustvarite svež videz za vsakodnevne obroke ali dodajte pridih elegance romantičnim večerjam.

Ustvarite čudovito atmosfero z namiznimi prti

Izbirate lahko med različnimi stili namiznih prtov, ki ustrezajo vsaki priložnosti. Od okroglih, do elegantnih čipkastih prtov, ki dodajo čudovit dotik vašim posebnim dogodkom.

Za dinamična gospodinjstva so boljša izbira nedrseči in poceni namizni prti, ki ostanejo trdno na mestu ne glede na vsakodnevno uporabo.

Ne glede na vašo izbiro, vsak prt iz naše kolekcije bo doprinesel k vizualni harmoniji vašega jedilnega prostora.

Kako izbrati pravi namizni prt?

Pri izbiri namiznega prta je pomembno upoštevati več faktorjev. Najprej določite velikost in obliko vaše mize.

Barva in vzorec prta naj se ujemata ali dopolnjujeta z barvno shemo vašega prostora.

Če želite dodati vizualni interes, izberite namizni prt s posebnimi vzorci, ki lahko postanejo osrednji element dekorja vaše jedilnice.

Namizni prti doprinašajo k lepoti vsakdana

Dekorativni namizni prti niso samo praktični, so tudi estetski dodatek, ki  izboljša celotno atmosfero v vašem domu.

Ponujamo tudi prte, ki so posebej obdelani, da preprečujejo madeže, kar omogoča enostavno vzdrževanje in daljšo življenjsko dobo.

Ne glede na to ali iščete nekaj za vsakodnevno uporabo ali nekaj posebnega za praznične dni, naši tekači in prti povečajo funkcionalnost in lepoto vaše mize oziroma celotnega prostora.