Kuhinjske tehtnice

Ali ste navdušenec nad tradicionalnim slogom in iščete tehtnico, ki ponuja natančnost brez potrebe po digitalni tehnologiji? Naše kuhinjske tehtnice so kot nalašč za vas. Z zna... Preberi več

Showing all 7 results


Ali ste navdušenec nad tradicionalnim slogom in iščete tehtnico, ki ponuja natančnost brez potrebe po digitalni tehnologiji? Naše kuhinjske tehtnice so kot nalašč za vas. Z značilnimi retro detajli, kot so klasični kazalci in vintage oblikovanje, tehtnice niso le uporabne ampak postanejo tudi privlačen dekorativni element v vašem domu.

Nudimo različne modele in barve, ki se prilegajo vsestransko, od minimalističnih belih do bolj živahnih in barvitih izvedb, ki prinašajo toplino in karakter v vsak kuhinjski prostor. Izdelane so z mislijo na dolgotrajno uporabo in zanesljivost.

Poleg elegantnega videza so tehtnice zasnovane za preprosto in natančno tehtanje. Primerne so za vse vrste sestavin, od suhih do tekočih, z zanesljivim in lahko čitljivim merilnikom. Odlikuje jih enostavna uporaba brez potrebe po baterijah ali električnem napajanju, kar jih dela še posebej priročne v vsakem domu.

Odkrijte čar klasičnih analognih kuhinjskih tehtnic na HomeDesign.si in dodajte svoji kuhinji element retro elegance. Izberite tehtnico, ki bo dopolnila vašo kuhinjo hkrati pa vam omogočala natančno in zanesljivo tehtanje sestavin.

Ne pozabite preveriti naših povezanih kategorij, kot so jedilni priborvajlarji za testocedila, servirni pladnji in posode za kruh.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov