Kuharski predpasniki

Kuharski predpasnik ni le zaščita vaših oblačil pred kuhinjskimi nezgodami. Je platno izražanja vašega kuharskega duha, okras, ki združuje funkcionalnost z modnim i... Preberi več

Prikaz vseh 14 rezultatov


Kuharski predpasnik ni le zaščita vaših oblačil pred kuhinjskimi nezgodami. Je platno izražanja vašega kuharskega duha, okras, ki združuje funkcionalnost z modnim izjavljanjem.

Vsak predpasnik je kot uniforma 

Kot kuharjeva uniforma, predpasnik prinaša občutek resnosti in predanosti umetnosti kuhanja. V naši zbirki boste našli predpasnike za vsak okus in potrebo: od robustnih, težjih tkanin, ki se ne bojijo najbolj zahtevnih kuhinjskih opravil, do lahkih in zračnih materialov, idealnih za poletne piknike ali hitro pripravo zdravih smoothijev.

Oblikujte svoj kuharski karakter

Ali ste ljubitelj klasičnih vzorcev, ki odražajo tradicionalno kuhinjsko vzdušje, ali ste zagovornik modernih, minimalističnih dizajnov, ki se podajo sodobnemu domu? Izberite predpasnik, ki bo odražal vašo kulinarično osebnost in hkrati dopolnil estetiko vaše kuhinje.

Prilagodljivi in udobni materiali za kuharske izzive - kuharski predpasniki

Naši kuharski predpasniki so izdelani iz trajnostnih materialov, kot so bombaž, lan in nekateri celo iz inovativnih vodoodpornih tkanin, ki zagotavljajo, da boste ostali suhi in čisti ne glede na razlitja in škropljenje.

Oblikovani so za enostavno čiščenje, odporne so proti madežem in ohranijo svojo barvo ter obliko tudi po številnih pranjih.

Ker razumemo, da je vsak kuhar edinstven, so naši predpasniki opremljeni z nastavljivimi trakovi, kar omogoča popolno prileganje različnim postavam. Dodatni žepi so kot nalašč za shranjevanje majhnih pripomočkov ali receptov, ki jih morate imeti vedno pri roki.

Od ateljeja do kuhinje z elegantnimi kuharskimi predpasniki

Predpasnik v kuhinji ni več zgolj delovno oblačilo, je izjava stila, ki se lahko nosi z enako samozavestjo kot elegantno oblačilo v ateljeju umetnika. Z izbiro med široko paleto barv, vzorcev in stilov, bodo naši predpasniki dodali piko na i vašemu kulinaričnemu ustvarjanju.

Raziščite našo ponudbo in izberite predpasnik, ki ne le da bo ščitil vaša oblačila, ampak bo tudi odražal vašo osebnost, dopolnil vašo kuhinjsko zbirko in vas vsakič znova navdihnil k ustvarjanju okusnih mojstrovin.

Za popoln kuhinjski ansambel uskladite vaš predpasnik z našo izbrano zbirko kuhinjskih krp in prijemalnih rokavic, da bo vsak vaš korak v kuhinji odražal enotnost in slog.