Snežne krogle

Te male steklene sfere, snežne krogle, ki nas popeljejo v čarobne zimske prizore skozi čas niso izgubile svojega čara. Skrivajo v sebi svetove, ki pričarajo občutek topline, spomina in domiš... Preberi več

Showing all 3 results


Te male steklene sfere, snežne krogle, ki nas popeljejo v čarobne zimske prizore skozi čas niso izgubile svojega čara. Skrivajo v sebi svetove, ki pričarajo občutek topline, spomina in domišljije. Vsaka snežna krogla je kot miniaturni muzej, ki v sebi nosi zgodbo, čustvo in trenutek.

Od zgodovinskih evropskih mest, tihih zimskih pokrajin do prizorov iz pravljičnih svetov – naša paleta snežnih krogel je raznolika in obsežna. Vsak kos je skrbno izbran, da zagotovi najvišjo kakovost in izdelavo. Steklo je kristalno čisto, prizori pa so detajlno oblikovani, kar omogoča živahno in realistično predstavitev.

Snnežna krogla je več kot le okras. Je spomin, čustvo in zgodba. V naši trgovini smo združili širok nabor modelov, ki bodo zadovoljili vsak okus. Poleg snežnih krogel pa ponujamo tudi različne božične okraske, ki bodo vaš dom spremenili v praznično oazo. Ne glede na to, ali iščete snežno kroglo kot darilo ali kot dekoracijo, vas vabimo, da raziščete našo kolekcijo in izberete tisto, ki bo obogatila vaš prostor ali postala neprecenljivo darilo.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov