Kuhinjske krpe

Pomislite na kuhinjske krpe ne le kot na nujnost ampak kot na ščepec magije za vašo kuhinjo. Eleganten dodatek, ki ne le prinaša  barve ali mehkobe v kuhinjo ampak je tudi večopravilni junak pri... Preberi več

Showing all 23 results


Pomislite na kuhinjske krpe ne le kot na nujnost ampak kot na ščepec magije za vašo kuhinjo. Eleganten dodatek, ki ne le prinaša  barve ali mehkobe v kuhinjo ampak je tudi večopravilni junak pripravljen na vse – od brisanja in poliranja do kuhanja in čiščenja. Vsestranska kuhinjska krpa je kot zanesljiv prijatelj, ki ti stoji ob strani skozi vse kulinarične izzive.

Kuhinjska krpa je prijatelji vsakega kuharja

Naše kuhinjske krpe so kot prijatelji, ki jih vedno potrebujemo ob sebi; z njimi boste lahko z lahkoto obrisali razlito kavo, posušili roke ali hitro pobrisali pult, ne da bi morali žrtvovati stil za funkcionalnost. Na voljo so v različnih velikostih, od ljubkih manjših, ki so kot nalašč za hitra čiščenja, do velikih, robustnih kosov, ki so pripravljeni posrkati večje nerede in vzdržati številne pranje.

Velike ali majhne? Odločitev je vaša!

Ali ste tisti, ki uživate v velikih, vsestranskih krpah, ki lahko pokrijejo veliko površino in vpijejo vsako kapljico? Ali imate raje manjše, agilne krpe, ki so vedno pri roki, ko potrebujete hitro čiščenje brez velikega napora? Naša paleta kuhinjskih krp vas pokriva ne glede na vaše potrebe.

Kakovostni materiali za dolgotrajno uporabo kuhinjske krpe

Materiali, ki jih ponujamo, kot sta lan in bombaž, niso le prijetni na dotik, ampak tudi izjemno vpojni in enostavni za vzdrževanje. Vsaka krpa prihaja z zanko za obešanje, kar pomeni, da bo vaša zanesljiva pomočnica vedno visela elegantno in pripravljena na akcijo.

Praktičnost in estetski dotik kuhinjske krpe

In ko je čas, da kuhinjsko krpo vržete v pranje, je to enostavno kot kaj. Z enim ali dvema obratoma v pralnem stroju bodo zopet kot nove, pripravljene, da vam pomagajo pri naslednji kuharski avanturi. Pomislimo še na estetski dotik: naš izbor barv in vzorcev je skrbno izbran, da se harmonično zlije z vašo dekoracijo, ali pa da z dodatkom drznosti poudari vaš edinstveni stil. Od svetlih in živahnih tonov do elegantnih in diskretnih odtenkov, lahko izberete kuhinjske krpe, ki se bodo igrale glavno vlogo v vašem kuhinjskem ambientu.

Bodisi obnavljate staro kolekcijo ali dodajate nov odtenek v svoj kuhinjski prostor, naše kuhinjske krpe so pripravljene postati vaš najbolj zanesljiv kuhinjski pomočnik. Sveža paleta barv in vzorcev je na voljo, da se ujemajo z vsakim stilom in vsako sezono, nudijo pa tudi neprimerljivo funkcionalnost za vsako kuhinjsko opravilo.

Preglejte našo ponudbo in najdite popoln komplet, ki bo združeval praktičnost in osebni pečat v srcu vašega doma. In ko izbirate, ne pozabite: te pridne kuhinjske pomočnice lahko odlično dopolnite s stilskim predpasnikom  in kuhinjskimi prijemalnimi rokavicami. Tako bo vsak kuharski podvig postal priložnost za izraz vašega osebnega stila, hkrati pa ohranite enotnost in skladnost notranje opreme vaše kuhinje.

Prijava na novičkeSuper popusti in novosti

Prijavi se na naše novičke, novosti in super tedenske akcije!

10% popusta na prvi nakup.

Ob nakupu nad 30€ je poštnina brezplačna!

*kodo ti bomo poslali na elektronski naslov